Turva-alan avainpaikalla jo vuodesta 1976
Vankka kokemus ja ajantasaiset turvatuotteet – ammattitaitoa sinun parhaaksesi.

Vuonna 1976 lukitusjärjestelmien merkkivalmistaja ABLOY® jakoi yrityksille valtuuksia ja Rovaniemelle perustettiin Pohjois-Suomen ensimmäinen lukkoliike Rova-Lukko Oy.

Rova-Lukko Oy toimii nykyään nimellä
Rovaniemen Turvacenter Oy.

Turvacenter tarjoaa kokonaisvaltaisia turvallisuuspalveluja:
laadukkaat tuotteet, yksilöllisesti suunnitellut ja tarpeisiisi mitoitetut turvallisuusratkaisut, jatkuvan tuotetuen sekä huoltopalvelut.

Merkkiliikkeen valtuutukset
Turvallisuusratkaisumme ovat Abloy Oy:n valtuuttamia. Tämä tarkoittaa jatkuvaa turvallisuustuotteiden kehityskärjessä olemista, ammattitaidon ylläpitämistä, kehittämistä, sekä toimitusvarmuutta.

Sertifioitua laatutyötä
Määrätietoisen laatu- ja tuotekehitystyön tuloksena Rovaniemen Turvacenter Oy:lle myönnettiin SFS-ISO 9002 –laatusertifikaatti vuonna 1994.

Nykyään Turvacenter laatujärjestelmä ISO 9001:2015, ympäristöstöjärjestelmä ISO 14001:2015 ja työterveys– ja työturvallisuusjärjestelmä OHSAS 18001:2007.
Jatkuva laatutyömme ja asiakastyytyväisyysseuranta merkitsee toimintavarmuutta, 
viimeisteltyä työn jälkeä ja hyvää asiakaspalvelua.

Olemme asiakkaamme asialla suunnittelusta huolto- ja ylläpitopalveluihin saakka.

Turvallisuuspalveluita 

Turvacenter tarjoaa kokonaisvaltaisia turvallisuusratkaisuja

 

Asiakkaamme saavat turvallisuuspalveluina:

Turvakartoituksen, suunnittelun, asennus- sekä huoltopalvelut. Turvaurakoitsijamme tekemän kiinteistötarkastuksen sekä kiinteistösuunnitelman perusteella voidaan arvioida kiinteistön hälytysjärjestelmän tarve ja laajuus. Hallitsemme turvajärjestelmien asennukset peruslukoista elektronisiin kulunvalvontajärjestelmiin, joten löydämme ja asennamme teille soveltuvan turvallisuusratkaisun. Omakotirakentajan kannattaa tulla jo rakennuspiirustusten kanssa suunnittelemaan turvajärjestelmien asennusta.

 

Kaikkea turvallisuustarpeisiinne!

 

Toimitamme turva- ja koodilukot, painikkeet, hälytysjärjestelmät, kulunvalvontajärjestelmät, erikoisavaimet kiinteistöihin ja autoihin, sekä kassakaapit. Teemme itse kaiverrukset kilpiin ja kyltteihin. Katso lisää Tuotteet kohdastamme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAIKKI YRITYKSEN TURVAPALVELUT

Linkkejä: