Tekstiruutu: AVAIMET:


ABLOY PROTEC2 CLIQ®

Tuplavarmistettua kulunhallintaa

PROTEC2 CLIQ® -järjestelmän ainutlaatuisuus perustuu mekaanisen ja elektronisen teknologian yhdistelmään. Patentoitu, levyhaittoihin perustuva PROTEC2 huolehtii mekaanisesta turvallisuudesta, kun taas elektroninen CLIQ®-teknologia mahdollistaa joustavan avainten, kulkuoikeuksien ja kulkurekisterin hallinnan.

Kadonnut avain ei ole turvallisuusriski
Avaimelle voidaan määrittää voimassaoloaika pariksi tunniksi, työpäiväksi tai pidemmäksi aikaa. Jos avain häviää, se ei ole turvallisuusriski voimassaoloajan umpeuduttua.

Etähallittava CLIQ® Web Manager
Selainpohjainen ohjelmisto avainten, niihin liittyvien kulkuoikeuksien ja lukostojen joustavaan etähallintaan. PROTEC2 CLIQ® on hallinnoijalle helppo käyttää. CLIQ® Web Manager -ohjelmisto ei vaadi asennusta koneelle. Kulkuoikeuksien päivitykset niin voimassaoloaikojen kuin aukaisuoikeuksien osalta onnistuvat miltä tahansa tietokoneelta, jossa on verkkoyhteys. 

Jokainen avaimen käyttökerta rekisteröityy järjestelmään, joten täsmällisen kulkurekisterin seuranta on mahdollista selainpohjaisesti. Kadonnut avain ja uuden lisääminen on myös joustavasti tehtävissä ohjelmiston kautta.

Lisää tietoa PROTEC2 CLIQ® - avaimista ja lukoista Abloy internetsivuilta tämän linkin takaa
Abloy - Protec2 CliQ

KAIKKI YRITYKSEN TURVAPALVELUT

Linkkejä:

Abloy Protec2 Cliq-avain

Riippulukko

Mobiili ohjelmointilaite

Seinälukija