Tekstiruutu: AVAIMET:


ABLOY® PROTEC

ABLOY® PROTEC on lukitusratkaisu, jonka metallipäinen symmetrinen avain on kestävä ja helppokäyttöinen. Sitä suositellaan ammattikäyttöön tai suuriin sarjalukostoihin, joissa avainturvallisuutta halutaan korostaa ja lisäavainten sekä lukituksen muutoksien teettämistä valvoa.

ABLOY® PROTEC on kevyt ja luotettava toiminnaltaan. Sen rakenne sietää hyvin vaikeita käyttöolosuhteita ja se on kestävä käytössä. ABLOY® PROTEC:ssa on laajat sarjoitusmahdollisuudet ja tiirikointivarma rakenne.

ABLOY® PROTEC -lukitukselle on ominaista suojattu asiakastietojen käsittely ja rajoitettu mutta joustava lisäavainpalvelu.

Lisäavaimien ja lukituksen muutosten tilaamiseen tarvitaan aina ABLOY® PROTEC -avainkortti. Säilytä avainkortti huolellisesti lukitussa paikassa. Tilauksissa sinua palvelevat ABLOY® -valtuutetut lukkoliikkeet.

Sarjoitetuissa lukostoissa, kuten esimerkiksi kerrostaloissa, lisäavainten tai muutosten tilaamiseen tarvitaan lisäksi tilauskohtaiset tunnusluvut. Lisätietoa käytännöstä saat isännöitsijältä tai muulta lukituksen vastuuhenkilöltä. 

Lataa ABLOY® pdf -esitteet:

KAIKKI YRITYKSEN TURVAPALVELUT

Linkkejä: