KAIKKI YRITYKSEN TURVAPALVELUT

Tekstiruutu: RAKENNUSHELAT


PAINIKKEET

Ulkooven painikkeet
Ulko-oven painikkeiksi tulee valita vain niihin tarkoitettuja painikkeita. ABLOY®-ulko-oven painikkeet kestävät vaikeimmatkin sää- ja käyttöolosuhteet. Laajassa ABLOY®-valikoimassa on messingistä, ruostumattomasta teräksestä, sekä alumiinista valmistettuja malleja. Pintakäsittelyvaihtoehtona löytyy yleisesti kiiltävä kromi, satiinikromi, harjattu messinki, kiillotettu messinki ja valkoinen sekä joistakin malleissa myös muita vaihtoehtoja. 

Sisäoven painikkeet
Sisäoven painikkeet on suunniteltu nimenomaan sisäkäyttöön ja ne ovat sirompia sekä pienempikokoisempia kuin ulko-oven painikkeet.
Sisäovien ABLOY®-painikevalikoimassa on sinkistä, messingistä, ruostumattomasta teräksestä, sekä alumiinista valmistettuja malleja. 
Pintakäsittelyvaihtoehtoja ovat kiiltävä kromi, satiinikromi, harjattu messinki, kiillotettu messinki ja valkoinen sekä muutamissa malleissa lisäksi muita vaihtoehtoja, joilla voit toteuttaa näyttäviä ja yksilöllisiä sisustusratkaisuja.

WC:n ovet
ABLOY®-painikevalikoimassa on malleja, joilla on samaan sarjaan kuuluvat avainkilvet ja wc-vääntönupit. 

Ikkunakilvet tai ikkunapainikkeet
Ikkunalukkoihin voit myös valita asuntosi ja ovien painikkeiden tyyliin soveltuvat ikkunakilvet ja ikkunapainikkeet. Tuuletusikkunoihin on syytä valita aina ikkunapainike, jolloin ikkunan aukaiseminen sujuu helposti.

Lukittava koodipainike ABLOY® DH300
Uusi elektroninen koodipainike ABLOY® DH300 on tarkoitettu käytettäväksi sisäpuoliseen lukitukseen pitkäsalvalla varustetuissa parvekeovissa. Paristokäyttöisen painikkeen käyttö on helppoa. Lukitus ja avaaminen tehdään kätevästi näppäimiä käyttäen. Kuusinumeroinen koodi avaa painikkeen käytön ja punainen lukitusnäppäin lukitsee käytön. Avaimia ei siis tarvita. Kun painike on lukittu, niin avauskoodia tuntematon ei voi avata ovea. Näin esim. pienet lapset eivät pääse vahingossa yksin ulos tai parvekkeelle, josta on mahdollista pudota. Uudella lukittavalla koodipainikkeella saadaan koti turvallisemmaksi lapsille.

Kuusinumeroinen avauskoodi on helppo ohjelmoida, ja se voidaan vaihtaa niin usein kun on tarvetta. Pintakäsittelyn vaihtoehdot painikkeelle ovat kromi sekä satiinikromi.Lataa ABLOY® pdf -esitteet:

Linkkejä: